طرز تهیه بادمجان شکم پر بدون گوشت

بادمجان شکم پر با سبزیجات معطری که دارد غذایی ویژه و بسیار خوش عطر و خوش مزه ای است کافیست یک بار طعم آن را بچشید.


مواد لازم

6 عدد بادمجان

4 قاشق غذاخوری روغن زیتون

2 عدد پیاز قرمز متوسط خرد شده

4 حبه سیر ریز خرد شده

3 قاشق غذاخوری جعفری تازه و خرد شده

1 عدد فلفل دلمه ای سبز خرد شده

4 عدد گوجه خرد شده

1 قاشق چای خوری پودر زیره

1 قاشق غذاخوری رب گوجه

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

ما را در غذاپز دنبال کنید

 



دستور تهیه


فر را روشن کنید و تا دمای 230 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با فویل یا کاغذ روغنی بپوشانید و با یک قاشق روغن زیتون کف آن رو چرب کنید.

 

آماده کردن بادمجان


بادمجان ها را بشوریید و پوست آن رو به صورت راه راه بگیرید. کلاهک بادمجان ها را جدا نکنید، یک شکاف عرضی در بادمجان ها ایجاد کنید و مراقب باشید که بادمجان ها از پشت پاره نشه. کمی نمک داخل شکاف و روی بادمجان ها بپاشید و آن ها را به مدت 30 دقیقه داخل صافی قرار بدید.

با دستمال بادمجان ها را خشک کنید و آن ها رو داخل سینی فر قرار بدید. سینی را 20 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار بدید تا زمانی که پوست بیرونی بادمجان ها خشک و چروکیده بشه. بادمجان ها را از فر خارج کنید و کنار بذارید.

 


آماده کردن مواد داخل بادمجان


در این فاصله 2 قاشق روغن زیتون را در ماهیتابه بزرگی بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار بدید. پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه تفت بدید. سپس فلفل دلمه ای خرد شده و سیر خرد شده رو اضافه کنید.

حدود ده دقیقه سبزیجات را تفت بدین و هر از گاهی هم بزنید تا کاملا نرم بشه. با کمی نمک و فلفل، سبزیجات را مزه دار کنید. سپس گوجه خرد شده، زیره، رب گوجه و جعفری خرد شده را به ترکیب اضافه کنید. سبزیجات را به مدت 5 دقیقه بپزید و هم بزنید تا عطر زیره و سایر سبزیجات بلند شود.

 

پخت نهایی


حرارت فر را به 180 درجه سانتیگراد کاهش بدید. بادمجان ها را داخل سینی فر بچینید طوری که شکاف آن ها رو به بالا باشد. با قاشق از ترکیب سبزیجات داخل شکاف بادمجان ها بریزید. به همین ترتیب تمام بادمجان ها را با مواد پر کنید. باقیمانده روغن زیتون را روی بادمجان ها بریزید. 2 قاشق غذاخوری آب داخل سینی فر بریزید و سینی را به مدت 40 الی 45 دقیقه داخل فر قرار بدید. سپس بادمجان ها را از فر خارج کنید و به صورت گرم سرو کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.